เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1139164    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องHandbook of fruit and vegetable flavors / edited by Y.H. Hui ; associate editors, Raquel P.F. Guiné ... [et al.]
Dewey Call #664.5 Ha 2010
ผู้แต่งเพิ่มเติมHui, Y. H.,
หัวเรื่องFOOD--SENSORY EVALUATION--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 FRUIT--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 VEGETABLES--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 OILS AND FATS--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
ISBN9780470227213
พิมพลักษณ์Hoboken : Wiley, 2010
ชื่อเรื่องHandbook of fruit and vegetable flavors / edited by Y.H. Hui ; associate editors, Raquel P.F. Guiné ... [et al.]
Dewey Call #664.5 Ha 2010
ผู้แต่งเพิ่มเติมHui, Y. H.,
ISBN9780470227213
พิมพลักษณ์Hoboken : Wiley, 2010
เนื้อหาPART I Fruit flavors: biology, chemistry, and physiochemistry -- PART II Fruit flavors: biotechnology -- PART III Fruit flavors: analytic methodology and chemical characterizations -- PART IV Flavors for fruit commodities -- PART V Flavors of selected dried fruits -- PART VI Vegetable flavors: biology,chemistry,physiochemistry, and biotechnology -- PART VII Vegetable commodities -- PART VIII Other vegetables and vegetable products
หัวเรื่องFOOD--SENSORY EVALUATION--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 FRUIT--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 VEGETABLES--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
 OILS AND FATS--FLAVOR AND ODOR--HANDBOOKS, MANUALS,ETC.
ลักษณะทางกายภาพ1095 p. : ill.
LDR 01220nam a2200217 4500
005 20170110153554.0
008 170110s2010 xxu eng d
020__‡a9780470227213‡c13926
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08200‡a664.5‡bHa 2010
24500‡aHandbook of fruit and vegetable flavors /‡cedited by Y.H. Hui ; associate editors, Raquel P.F. Guiné ... [et al.]
260__‡aHoboken :‡bWiley,‡c2010
300__‡a1095 p. : ‡bill.
505__‡aPART I Fruit flavors: biology, chemistry, and physiochemistry -- PART II Fruit flavors: biotechnology -- PART III Fruit flavors: analytic methodology and chemical characterizations -- PART IV Flavors for fruit commodities -- PART V Flavors of selected dried fruits -- PART VI Vegetable flavors: biology,chemistry,physiochemistry, and biotechnology -- PART VII Vegetable commodities -- PART VIII Other vegetables and vegetable products
650_0‡aFOOD‡xSENSORY EVALUATION‡vHANDBOOKS, MANUALS,ETC.
650_0‡aFRUIT‡xFLAVOR AND ODOR‡vHANDBOOKS, MANUALS,ETC.
650_0‡aVEGETABLES‡xFLAVOR AND ODOR‡vHANDBOOKS, MANUALS,ETC.
650_0‡aOILS AND FATS‡xFLAVOR AND ODOR‡vHANDBOOKS, MANUALS,ETC.
7001_‡aHui, Y. H.,
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E22758664.5 Ha 2010English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 5   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด