เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1141264    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องInnovations in food processing / R.T. Patil
Dewey Call #664 Pa-I 2013
ผู้แต่งPatil, R. t.
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE
 FOOD--PRESERVATION
ISBN9789381226568
พิมพลักษณ์Delhi, India : Satish serial publishing house, 2013
ชื่อเรื่องInnovations in food processing / R.T. Patil
Dewey Call #664 Pa-I 2013
ผู้แต่งPatil, R. t.
ISBN9789381226568
พิมพลักษณ์Delhi, India : Satish serial publishing house, 2013
เนื้อหาPost harvest machinery and storage of agricural produce -- Bulk storage of food crains in production catchments -- Post harvest mechanization for horticultural crops -- Increased oil availability through post harvest management and value addition -- Bioprocessing technologies in utiltzation of crops residues - an overview -- Emerging technologies in food processing -- Engineering principles and mathematical modeling in food processing -- Entrepreneurship development based on agricultural engineering technologies -- Applications of artificial intelligence in food processing sector -- extrusion technology for food processing -- Post harvest managenment and value addition of jack fruit -- Post harvest management of banana -- Processing of legumes into pulses -- Natural sweeteners -- Posy harvest management and value addition of papaya -- Innovations in rice processing -- Protocols for post harvest operations in horticulture -- Soybean growth & sustainability through food uses
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE
 FOOD--PRESERVATION
ลักษณะทางกายภาพ259 p. :ill.
LDR 01536nam a2200193 4500
005 20180520105823.0
008 180520s ii a ||| | eng d
020__‡a9789381226568‡c6000
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08204‡a664‡bPa-I 2013
1000_‡aPatil, R. t.
24510‡aInnovations in food processing /‡cR.T. Patil
260__‡aDelhi, India :‡bSatish serial publishing house,‡c2013
300__‡a259 p. :‡bill.
5050_‡aPost harvest machinery and storage of agricural produce -- Bulk storage of food crains in production catchments -- Post harvest mechanization for horticultural crops -- Increased oil availability through post harvest management and value addition -- Bioprocessing technologies in utiltzation of crops residues - an overview -- Emerging technologies in food processing -- Engineering principles and mathematical modeling in food processing -- Entrepreneurship development based on agricultural engineering technologies -- Applications of artificial intelligence in food processing sector -- extrusion technology for food processing -- Post harvest managenment and value addition of jack fruit -- Post harvest management of banana -- Processing of legumes into pulses -- Natural sweeteners -- Posy harvest management and value addition of papaya -- Innovations in rice processing -- Protocols for post harvest operations in horticulture -- Soybean growth & sustainability through food uses
650_7‡aFOOD INDUSTRY AND TRADE
650_7‡aFOOD‡xPRESERVATION
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E22789664 Pa-I 2013English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 5   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด