เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1141265    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องMath principles for food service occupations / Anthony J. Strianese, Pamela P. Strianese.
Dewey Call #647.950151 St-M 2012
ผู้แต่งStrianese, Anthony J.
ผู้แต่งเพิ่มเติมStrianese, Pamela P.
ครั้งที่พิมพ์6th ed.
หัวเรื่องBUSINESS MATHEMATICS
ISBN9781111307714
พิมพลักษณ์United States of America : Delmar Cengage Learning, 2012
ชื่อเรื่องMath principles for food service occupations / Anthony J. Strianese, Pamela P. Strianese.
Dewey Call #647.950151 St-M 2012
ผู้แต่งStrianese, Anthony J.
ผู้แต่งเพิ่มเติมStrianese, Pamela P.
ครั้งที่พิมพ์6th ed.
ISBN9781111307714
พิมพลักษณ์United States of America : Delmar Cengage Learning, 2012
เนื้อหาUsing the calculator -- Numbers, symbols of operations, and the mill -- Addition, subtraction, multiplication, and division -- Fractions, decimals, ratios, and percents -- Weights and measures -- Using the metric system of measure -- Portion control -- Converting recipes, yields, and baking formulas -- Food, recipe, and labor costing -- Determining cost percentages and pricing the menu -- Inventory procedures and controlling costs -- Purchasing and receiving -- Daily production reports and beverage costs -- Front of the house and managerial mathematical operations -- Personal taxes, payroll, and financial statements
หัวเรื่องBUSINESS MATHEMATICS
ลักษณะทางกายภาพ373 p. :ill.
LDR 01264nam a2200205 4500
005 20180520110752.0
008 180520s xxua ||| | eng d
020__‡a9781111307714‡c3320
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08204‡a647.950151‡bSt-M 2012
1001_‡aStrianese, Anthony J.
24510‡aMath principles for food service occupations /‡cAnthony J. Strianese, Pamela P. Strianese.
250__‡a6th ed.
260__‡aUnited States of America :‡bDelmar Cengage Learning,‡c2012
300__‡a373 p. :‡bill.
5050_‡aUsing the calculator -- Numbers, symbols of operations, and the mill -- Addition, subtraction, multiplication, and division -- Fractions, decimals, ratios, and percents -- Weights and measures -- Using the metric system of measure -- Portion control -- Converting recipes, yields, and baking formulas -- Food, recipe, and labor costing -- Determining cost percentages and pricing the menu -- Inventory procedures and controlling costs -- Purchasing and receiving -- Daily production reports and beverage costs -- Front of the house and managerial mathematical operations -- Personal taxes, payroll, and financial statements
650_0‡aBUSINESS MATHEMATICS
7001_‡aStrianese, Pamela P.
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E22791647.950151 St-M 2012English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 5   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด