เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1141267    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องFood industry R&D : a new approach / Helmut Trailer, Birgit Coleman, Adam Burbidge
Dewey Call #664.07 Tr-F 2017
ผู้แต่งTraitler, Helmut
ผู้แต่งเพิ่มเติมBurbidge, Adam
 Coleman, Birgit
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE
 FOOD--RESEARCH
 TECHNOLOGICAL INNOVATIONS
ISBN9781119089391
พิมพลักษณ์Chichester, UK : Wiley Blackwell, 2017
ชื่อเรื่องFood industry R&D : a new approach / Helmut Trailer, Birgit Coleman, Adam Burbidge
Dewey Call #664.07 Tr-F 2017
ผู้แต่งTraitler, Helmut
ผู้แต่งเพิ่มเติมBurbidge, Adam
 Coleman, Birgit
ISBN9781119089391
พิมพลักษณ์Chichester, UK : Wiley Blackwell, 2017
เนื้อหาWhat we have today and how we got here. A typical food R&D organization -- A typical food R&D organization -- A critical view of today's R&D organization in the food industry -- Understanding intellectual property and how it is handled in a typical food R&D environment -- Possible future of the food industry. The need for a new approach to R&D in the food industry -- Consumer perspectives for change to R&D in the food industry -- University perspectives for change to R&D in the food industry -- Industry perspectives for change to R&D in the food industry -- Disruptive outlook for the food industry's R&D. Outlook to other industries' R&D organizations -- Utopia or visions for the future -- Testing the hypotheses -- Summary, conclusions, learning, and outlook
หัวเรื่องFOOD INDUSTRY AND TRADE
 FOOD--RESEARCH
 TECHNOLOGICAL INNOVATIONS
ลักษณะทางกายภาพ285 p.
LDR 01445nam a2200229 4500
005 20180521135319.0
008 180521s2017 xxu eng d
020__‡a9781119089391‡c5225
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08204‡a664.07‡bTr-F 2017
1001_‡aTraitler, Helmut
24510‡aFood industry R&D :‡ba new approach /‡cHelmut Trailer, Birgit Coleman, Adam Burbidge
260__‡aChichester, UK :‡bWiley Blackwell,‡c2017
300__‡a285 p.
5050_‡aWhat we have today and how we got here. A typical food R&D organization -- A typical food R&D organization -- A critical view of today's R&D organization in the food industry -- Understanding intellectual property and how it is handled in a typical food R&D environment -- Possible future of the food industry. The need for a new approach to R&D in the food industry -- Consumer perspectives for change to R&D in the food industry -- University perspectives for change to R&D in the food industry -- Industry perspectives for change to R&D in the food industry -- Disruptive outlook for the food industry's R&D. Outlook to other industries' R&D organizations -- Utopia or visions for the future -- Testing the hypotheses -- Summary, conclusions, learning, and outlook
650_0‡aFOOD INDUSTRY AND TRADE
650_0‡aFOOD‡xRESEARCH
650_0‡aTECHNOLOGICAL INNOVATIONS
7001_‡aBurbidge, Adam
7001_‡aColeman, Birgit
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E22787664.07 Tr-F 2017English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 5   กำหนดคืน:18 ต.ค. 2568
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด