ออกจากระบบ
เข้าสู่ระบบ
หรือ
สมัครสมาชิก
เข้าสู่ระบบ
ชื่อผู้ใช้:
รหัสผ่าน:
ลืมรหัสผ่าน ?
ก
ก
ก
iOPAC
ค้นหา
ข่าวสาร
ข้อมูลสมาชิก
ยืมต่อ
ค่าปรับ
สถิติ
รายงาน
ช่วยเหลือ
คู่มือ
ปิด
ข้อมูลบรรณานุกรม
#1144718
แบบย่อ
|
แบบเต็ม
|
MARC
ตัวอย่าง
เพิ่มแท็ก
เพิ่มรายการ
แบ่งปัน
แนะนำ
สั่งซื้อ
บันทึก
ส่งออก
Citation
ความนิยม
ประเภทวัสดุ
หนังสือ
ชื่อเรื่อง
Biofilms in the food and beverage industries / edited by Pina M. Fratamico, Bassam A. Annous and Nereus W. Gunther IV.
Dewey Call #
579.17 Bi-2009
ผู้แต่งเพิ่มเติม
Fratamico, Pina M., ed.
Annous, Bassam A., ed.
Gunther, Nereus W., ed.
หัวเรื่อง
FOOD--MICROBIOLOGY
FOOD--CONTAMINATION
FOOD INDUSTRY AND TRADE
Biofilms
ISBN
9781845694777
9781420094848
พิมพลักษณ์
Oxford : Woodhead Publishing, 2009
ชื่อเรื่อง
Biofilms in the food and beverage industries / edited by Pina M. Fratamico, Bassam A. Annous and Nereus W. Gunther IV.
Dewey Call #
579.17 Bi-2009
ผู้แต่งเพิ่มเติม
Fratamico, Pina M., ed.
Annous, Bassam A., ed.
Gunther, Nereus W., ed.
ISBN
9781845694777
9781420094848
พิมพลักษณ์
Oxford : Woodhead Publishing, 2009
เนื้อหา
Biofilms in the Food and Beverage Industries -- Biofilms in the food and beverage industries: an introduction -- Molecular mechanisms involved in biofilm formation by food-associated bacteria -- Methods for imaging and quantifying the structure of biofilms in food processing and other environments -- Monitoring of biofilms in the food and beverage industries -- A centralized database for use in studying bacterial biofilms and quorum sensing in food processing and other environments: MicroBQs -- Microorganisms and Their Metabolites in Biofilms -- Biofilm formation by food spoilage microorganisms in food processing environments -- Biofilm formation by Listeria monocytogenes and transfer to foods -- Biofilm formation by Salmonella in food processing environments -- Biofilm formation by Gram-positive bacteria including Staphylococcus aureus, Mycobacterium avium and Enterococcus spp in food processing environments -- Biofilm formation by spore-forming bacteria in food processing environments -- Biofilm Prevention, Inactivation and Removal -- Food contact surfaces, surface soiling and biofilm formation -- Cleaning and sanitation in food processing environments for the prevention of biofilm formation and biofilm removal -- Novel methods for biofilm control and removal from food processing equipment -- Biofilms in Particular Food Industry Sectors -- Biofilms in red meat processing -- Biofilms in dairy processing -- Biofilms and brewing -- Biofilms in poultry processing -- Beneficial biofilms: wastewater and other industrial applications -- Biofilms in fish processing -- Biofilms in fresh fruit and vegetables -- Appendix -- Sampling and quantification of biofilms in food processing and other environments
หัวเรื่อง
FOOD--MICROBIOLOGY
FOOD--CONTAMINATION
FOOD INDUSTRY AND TRADE
Biofilms
ลักษณะทางกายภาพ
580 p. : ill.
LDR
02533nam a2200253 4500
005
20200723151554.0
008
200703s2009 xxka ||| | eng d
020
__
‡a9781845694777‡c10500
020
__
‡a9781420094848‡c10500
040
__
‡aSongkhla Rajabhat University
082
04
‡a579.17‡bBi-2009
245
10
‡aBiofilms in the food and beverage industries /‡cedited by Pina M. Fratamico, Bassam A. Annous and Nereus W. Gunther IV.
260
__
‡aOxford :‡bWoodhead Publishing,‡c2009
300
__
‡a580 p. : ‡bill.
505
2_
‡aBiofilms in the Food and Beverage Industries -- Biofilms in the food and beverage industries: an introduction -- Molecular mechanisms involved in biofilm formation by food-associated bacteria -- Methods for imaging and quantifying the structure of biofilms in food processing and other environments -- Monitoring of biofilms in the food and beverage industries -- A centralized database for use in studying bacterial biofilms and quorum sensing in food processing and other environments: MicroBQs -- Microorganisms and Their Metabolites in Biofilms -- Biofilm formation by food spoilage microorganisms in food processing environments -- Biofilm formation by Listeria monocytogenes and transfer to foods -- Biofilm formation by Salmonella in food processing environments -- Biofilm formation by Gram-positive bacteria including Staphylococcus aureus, Mycobacterium avium and Enterococcus spp in food processing environments -- Biofilm formation by spore-forming bacteria in food processing environments -- Biofilm Prevention, Inactivation and Removal -- Food contact surfaces, surface soiling and biofilm formation -- Cleaning and sanitation in food processing environments for the prevention of biofilm formation and biofilm removal -- Novel methods for biofilm control and removal from food processing equipment -- Biofilms in Particular Food Industry Sectors -- Biofilms in red meat processing -- Biofilms in dairy processing -- Biofilms and brewing -- Biofilms in poultry processing -- Beneficial biofilms: wastewater and other industrial applications -- Biofilms in fish processing -- Biofilms in fresh fruit and vegetables -- Appendix -- Sampling and quantification of biofilms in food processing and other environments
650
_0
‡aFOOD‡xMICROBIOLOGY
650
_0
‡aFOOD‡xCONTAMINATION
650
_0
‡aFOOD INDUSTRY AND TRADE
650
_0
‡aBiofilms
700
1_
‡aFratamico, Pina M., ‡eed.
700
1_
‡aAnnous, Bassam A., ‡eed.
700
1_
‡aGunther, Nereus W., ‡eed.
850
__
‡aSKRU
ทรัพยากร
เลือกห้องสมุด :
ทั้งหมด
วิทยาเขตสตูล
สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
บาร์โค้ด
เลขหมู่/เล่มที่
Collection
ห้องสมุดสาขา
สถานที่จัดเก็บ
สถานะ
E21684
579.17 Bi-2009
English Book
สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 5
อยู่บนชั้น
จองทรัพยากร
สาขาที่รับ
วันที่คาดว่าจะรับ
ขอใช้หนังสือด่วน
เงื่อนไข
1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
ความเห็น
|
บทวิเคราะห์
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
แบ่งปัน
แบ่งปันให้กับเพื่อนทั้งหมด
เพิ่ม Tag
สร้าง Tag ใหม่
แผนที่ตั้งทรัพยากร
Preview Dialog
Citation
อ้างอิง APA เวอร์ชัน 7
Fratamico, P. M.., Annous, B. A.., & Gunther, N. W... (2009).
Biofilms in the food and beverage industries .
Oxford :Woodhead Publishing
อ้างอิง MLA เวอร์ชัน 9
Fratamico, P. M.., Annous, B. A.., & Gunther, N. W...
Biofilms in the food and beverage industries .
Oxford :Woodhead Publishing, 2009.
อ้างอิง Chicago เวอร์ชัน 17
Fratamico, P. M.., Annous, B. A.., & Gunther, N. W... 2009.
Biofilms in the food and beverage industries .
Oxford :Woodhead Publishing.
อ้างอิง Vancouver เวอร์ชัน 2
Fratamico, P. M.., Annous, B. A.., & Gunther, N. W... Biofilms in the food and beverage industries . Oxford :Woodhead Publishing; 2009.
สถิติ
อันดับการยืม / จากทั้งหมด
ไม่มีการยืม
อันดับการใช้งานภายใน/จากทั้งหมด
ไม่มีการใช้งาน
คะแนน/ผู้โหวต
0.0/0
ใช้ล่าสุดเมื่อ
-
จำนวนการยืม
0
เปิดดู (ครั้ง)
131
เพิ่มไปยังรายการ
0
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด
ผลการทำงาน
Undefined result.