เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1155191    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องDairy science and technology / Thom Huppertz
Dewey Call #637 Hu-D 2025
ผู้แต่งHuppertz, Thom
ครั้งที่พิมพ์3rd ed.
หัวเรื่องDAIRYING
ISBN9781032222233
พิมพลักษณ์Boca Raton : CRC Press, 2025
ชื่อเรื่องDairy science and technology / Thom Huppertz
Dewey Call #637 Hu-D 2025
ผู้แต่งHuppertz, Thom
ครั้งที่พิมพ์3rd ed.
ISBN9781032222233
พิมพลักษณ์Boca Raton : CRC Press, 2025
เนื้อหาMain Characteristics of Milk -- Milk Components -- Colloidal Particles in Milk -- Physicochemical Properties of MilkMicrobiology of Milk -- General Aspects of Dairy Processing -- Heat Treatment -- Centrifugation -- Homogenization -- Concentration Processes -- Drying -- Membrane Filtration Processes -- Lactic Fermentations -- Liquid Milk for Consumption -- Concentrated Milk Products --Cream Products -- Butter -- Milk Fat Products -- Ice Cream -- Fermented Milk Products -- Milk Powder -- Whey Powders -- Whey Protein Concentrates and Isolates -- Milk Protein Concentrates and Milk Protein Isolates -- Micellar Casein Concentrates and Isolates -- Caseins and Caseinates -- Milk Protein Hydrolysates -- Lactose -- Lactose-derivatives -- Nutritional Formula for Infants and Young Children -- Cheese and Cheesemaking: An Introduction -- Principles of Cheese Manufacture -- Rennet-induced Coagulation of Milk -- Syneresis of Cheese Curd -- Salting of Cheese -- Cheese Ripening -- Microbial Defects in Cheese -- Cheese Varieties -- Fresh Cheese -- Gouda Cheese -- Cheddar Cheese -- Emmental Cheese -- Mozzarella Cheese -- Cheeses with a Specific Floraส่
หัวเรื่องDAIRYING
ลักษณะทางกายภาพ687 p. : ill.
LDR 01655nam a2200193 4500
005 20251007140910.0
008 251007s2025 flua ||| | eng d
020__‡a9781032222233‡c9,862
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08204‡a637‡bHu-D 2025
1001_‡aHuppertz, Thom
24510‡aDairy science and technology /‡cThom Huppertz
250__‡a3rd ed.
260__‡aBoca Raton :‡bCRC Press,‡c2025
300__‡a687 p. : ‡bill.
5052_‡aMain Characteristics of Milk -- Milk Components -- Colloidal Particles in Milk -- Physicochemical Properties of MilkMicrobiology of Milk -- General Aspects of Dairy Processing -- Heat Treatment -- Centrifugation -- Homogenization -- Concentration Processes -- Drying -- Membrane Filtration Processes -- Lactic Fermentations -- Liquid Milk for Consumption -- Concentrated Milk Products --Cream Products -- Butter -- Milk Fat Products -- Ice Cream -- Fermented Milk Products -- Milk Powder -- Whey Powders -- Whey Protein Concentrates and Isolates -- Milk Protein Concentrates and Milk Protein Isolates -- Micellar Casein Concentrates and Isolates -- Caseins and Caseinates -- Milk Protein Hydrolysates -- Lactose -- Lactose-derivatives -- Nutritional Formula for Infants and Young Children -- Cheese and Cheesemaking: An Introduction -- Principles of Cheese Manufacture -- Rennet-induced Coagulation of Milk -- Syneresis of Cheese Curd -- Salting of Cheese -- Cheese Ripening -- Microbial Defects in Cheese -- Cheese Varieties -- Fresh Cheese -- Gouda Cheese -- Cheddar Cheese -- Emmental Cheese -- Mozzarella Cheese -- Cheeses with a Specific Floraส่
650_0‡aDAIRYING
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E24453637 Hu-D 2025English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 1   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด