เข้าสู่ระบบ หรือ สมัครสมาชิก
ข้อมูลบรรณานุกรม  #1155194    

ความนิยม
ประเภทวัสดุ หนังสือ
ชื่อเรื่องNon-thermal Processing of Major Food Macromolecules / edited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
Dewey Call #664 No 2025
ผู้แต่งเพิ่มเติมRostamabadi, Hadis, editor
 Rastogi, Navin Kumar, editor
 Falsafi, Seid Reza, eeditor
หัวเรื่องFOOD--PRESERVATION
 MACROMOLECULES
 FOOD SCIENCE
ISBN9780443289736
พิมพลักษณ์London : Elsevier, 2025
ชื่อเรื่องNon-thermal Processing of Major Food Macromolecules / edited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
Dewey Call #664 No 2025
ผู้แต่งเพิ่มเติมRostamabadi, Hadis, editor
 Rastogi, Navin Kumar, editor
 Falsafi, Seid Reza, eeditor
ISBN9780443289736
พิมพลักษณ์London : Elsevier, 2025
เนื้อหาNovel nonthermal processing treatment of foods -- An introduction to food macromolecules -- Ultrasonication of proteins I: plant proteins -- Ultrasonication of proteins II: animal proteins -- Alteration of proteins upon high-pressure processing treatment -- Impacts of pulsed electric field treatment on protein structure and functionality -- Physicochemical attributes of irradiated proteins -- Changes in protein attributes during ozonation and cold plasma treatment -- Starch modification via ultrasonication -- Impact of high-pressure processing on starch -- Pulsed electric field induced alterations in starch -- Impact of irradiation on starch -- Starch modification with cold plasma treatment -- Alteration in starch characteristics via ozonation -- Impact of ultrasonication on lipids -- High-pressure processing induced alterations in lipids -- Alterations in lipid attributes upon irradiation -- Impact of pulsed electric field, cold plasma treatment, and ozonation on lipids -- Scale up and industrialization of nonthermal processing approaches: current state, challenges, limitations and future trends -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 1: ultrasound, high-pressure processing and pulsed electric field -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 2: irradiation, cold plasma, and ozonation -- How nonthermal processing treatment of foods can affect consumer acceptance and enhance the sustainability of food systems
หัวเรื่องFOOD--PRESERVATION
 MACROMOLECULES
 FOOD SCIENCE
ลักษณะทางกายภาพ441 p. : ill.
LDR 02366nam a2200229 4500
005 20251008131034.0
008 251008s2025 xxk tha d
020__‡a9780443289736‡c13,593
040__‡aSongkhla Rajabhat University
08204‡a664‡bNo 2025
24510‡aNon-thermal Processing of Major Food Macromolecules /‡cedited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
260__‡aLondon : ‡bElsevier,‡c2025
300__‡a441 p. : ‡bill.
5052_‡aNovel nonthermal processing treatment of foods -- An introduction to food macromolecules -- Ultrasonication of proteins I: plant proteins -- Ultrasonication of proteins II: animal proteins -- Alteration of proteins upon high-pressure processing treatment -- Impacts of pulsed electric field treatment on protein structure and functionality -- Physicochemical attributes of irradiated proteins -- Changes in protein attributes during ozonation and cold plasma treatment -- Starch modification via ultrasonication -- Impact of high-pressure processing on starch -- Pulsed electric field induced alterations in starch -- Impact of irradiation on starch -- Starch modification with cold plasma treatment -- Alteration in starch characteristics via ozonation -- Impact of ultrasonication on lipids -- High-pressure processing induced alterations in lipids -- Alterations in lipid attributes upon irradiation -- Impact of pulsed electric field, cold plasma treatment, and ozonation on lipids -- Scale up and industrialization of nonthermal processing approaches: current state, challenges, limitations and future trends -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 1: ultrasound, high-pressure processing and pulsed electric field -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 2: irradiation, cold plasma, and ozonation -- How nonthermal processing treatment of foods can affect consumer acceptance and enhance the sustainability of food systems
650_0‡aFOOD‡xPRESERVATION
650_0‡aMACROMOLECULES
650_0‡aFOOD SCIENCE
7001_‡aRostamabadi, Hadis, ‡eeditor
7001_‡aRastogi, Navin Kumar, ‡eeditor
7001_‡aFalsafi, Seid Reza, ‡eeeditor
850__‡aSKRU
เลือกห้องสมุด :
 บาร์โค้ดเลขหมู่/เล่มที่Collectionห้องสมุดสาขาสถานที่จัดเก็บสถานะ
E24452664 No 2025English Bookสำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 1   อยู่บนชั้น
 
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด