ออกจากระบบ
เข้าสู่ระบบ
หรือ
สมัครสมาชิก
เข้าสู่ระบบ
ชื่อผู้ใช้:
รหัสผ่าน:
ลืมรหัสผ่าน ?
ก
ก
ก
iOPAC
ค้นหา
ข่าวสาร
ข้อมูลสมาชิก
ยืมต่อ
ค่าปรับ
สถิติ
รายงาน
ช่วยเหลือ
คู่มือ
ปิด
ข้อมูลบรรณานุกรม
#1155194
แบบย่อ
|
แบบเต็ม
|
MARC
ตัวอย่าง
เพิ่มแท็ก
เพิ่มรายการ
แบ่งปัน
แนะนำ
สั่งซื้อ
บันทึก
ส่งออก
Citation
ความนิยม
ประเภทวัสดุ
หนังสือ
ชื่อเรื่อง
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules / edited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
Dewey Call #
664 No 2025
ผู้แต่งเพิ่มเติม
Rostamabadi, Hadis, editor
Rastogi, Navin Kumar, editor
Falsafi, Seid Reza, eeditor
หัวเรื่อง
FOOD--PRESERVATION
MACROMOLECULES
FOOD SCIENCE
ISBN
9780443289736
พิมพลักษณ์
London : Elsevier, 2025
ชื่อเรื่อง
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules / edited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
Dewey Call #
664 No 2025
ผู้แต่งเพิ่มเติม
Rostamabadi, Hadis, editor
Rastogi, Navin Kumar, editor
Falsafi, Seid Reza, eeditor
ISBN
9780443289736
พิมพลักษณ์
London : Elsevier, 2025
เนื้อหา
Novel nonthermal processing treatment of foods -- An introduction to food macromolecules -- Ultrasonication of proteins I: plant proteins -- Ultrasonication of proteins II: animal proteins -- Alteration of proteins upon high-pressure processing treatment -- Impacts of pulsed electric field treatment on protein structure and functionality -- Physicochemical attributes of irradiated proteins -- Changes in protein attributes during ozonation and cold plasma treatment -- Starch modification via ultrasonication -- Impact of high-pressure processing on starch -- Pulsed electric field induced alterations in starch -- Impact of irradiation on starch -- Starch modification with cold plasma treatment -- Alteration in starch characteristics via ozonation -- Impact of ultrasonication on lipids -- High-pressure processing induced alterations in lipids -- Alterations in lipid attributes upon irradiation -- Impact of pulsed electric field, cold plasma treatment, and ozonation on lipids -- Scale up and industrialization of nonthermal processing approaches: current state, challenges, limitations and future trends -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 1: ultrasound, high-pressure processing and pulsed electric field -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 2: irradiation, cold plasma, and ozonation -- How nonthermal processing treatment of foods can affect consumer acceptance and enhance the sustainability of food systems
หัวเรื่อง
FOOD--PRESERVATION
MACROMOLECULES
FOOD SCIENCE
ลักษณะทางกายภาพ
441 p. : ill.
LDR
02366nam a2200229 4500
005
20251008131034.0
008
251008s2025 xxk tha d
020
__
‡a9780443289736‡c13,593
040
__
‡aSongkhla Rajabhat University
082
04
‡a664‡bNo 2025
245
10
‡aNon-thermal Processing of Major Food Macromolecules /‡cedited by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi, Navin Kumar Rastogi
260
__
‡aLondon : ‡bElsevier,‡c2025
300
__
‡a441 p. : ‡bill.
505
2_
‡aNovel nonthermal processing treatment of foods -- An introduction to food macromolecules -- Ultrasonication of proteins I: plant proteins -- Ultrasonication of proteins II: animal proteins -- Alteration of proteins upon high-pressure processing treatment -- Impacts of pulsed electric field treatment on protein structure and functionality -- Physicochemical attributes of irradiated proteins -- Changes in protein attributes during ozonation and cold plasma treatment -- Starch modification via ultrasonication -- Impact of high-pressure processing on starch -- Pulsed electric field induced alterations in starch -- Impact of irradiation on starch -- Starch modification with cold plasma treatment -- Alteration in starch characteristics via ozonation -- Impact of ultrasonication on lipids -- High-pressure processing induced alterations in lipids -- Alterations in lipid attributes upon irradiation -- Impact of pulsed electric field, cold plasma treatment, and ozonation on lipids -- Scale up and industrialization of nonthermal processing approaches: current state, challenges, limitations and future trends -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 1: ultrasound, high-pressure processing and pulsed electric field -- Regulatory considerations, safety issues, and health risks associated with the use of nonthermal processing techniques in food applications 2: irradiation, cold plasma, and ozonation -- How nonthermal processing treatment of foods can affect consumer acceptance and enhance the sustainability of food systems
650
_0
‡aFOOD‡xPRESERVATION
650
_0
‡aMACROMOLECULES
650
_0
‡aFOOD SCIENCE
700
1_
‡aRostamabadi, Hadis, ‡eeditor
700
1_
‡aRastogi, Navin Kumar, ‡eeditor
700
1_
‡aFalsafi, Seid Reza, ‡eeeditor
850
__
‡aSKRU
ทรัพยากร
เลือกห้องสมุด :
ทั้งหมด
วิทยาเขตสตูล
สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
บาร์โค้ด
เลขหมู่/เล่มที่
Collection
ห้องสมุดสาขา
สถานที่จัดเก็บ
สถานะ
E24452
664 No 2025
English Book
สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
อ.บรรณราชนครินทร์ ชั้น 1
อยู่บนชั้น
จองทรัพยากร
สาขาที่รับ
วันที่คาดว่าจะรับ
ขอใช้หนังสือด่วน
เงื่อนไข
1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
ความเห็น
|
บทวิเคราะห์
เพิ่มความเห็น
ชื่อของคุณ
ความเห็น
เพิ่มบทวิเคราะห์
ชื่อของคุณ
เนื้อหา
เพิ่มรายการ
ชื่อเรื่อง
สร้างใน
เก็บในโฟลเดอร์เดียวกันทุกรายการ
สร้างโฟลเดอร์
ชื่อโฟลเดอร์
ผลลัพธ์การเพิ่มรายการ
แบ่งปัน
แบ่งปันให้กับเพื่อนทั้งหมด
เพิ่ม Tag
สร้าง Tag ใหม่
แผนที่ตั้งทรัพยากร
Preview Dialog
Citation
อ้างอิง APA เวอร์ชัน 7
Rostamabadi, H. ., Rastogi, N. K., & Falsafi, S. R.. (2025).
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules .
London : Elsevier
อ้างอิง MLA เวอร์ชัน 9
Rostamabadi, H. ., Rastogi, N. K., & Falsafi, S. R..
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules .
London : Elsevier, 2025.
อ้างอิง Chicago เวอร์ชัน 17
Rostamabadi, H. ., Rastogi, N. K., & Falsafi, S. R.. 2025.
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules .
London : Elsevier.
อ้างอิง Vancouver เวอร์ชัน 2
Rostamabadi, H. ., Rastogi, N. K., & Falsafi, S. R.. Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules . London : Elsevier; 2025.
สถิติ
อันดับการยืม / จากทั้งหมด
ไม่มีการยืม
อันดับการใช้งานภายใน/จากทั้งหมด
ไม่มีการใช้งาน
คะแนน/ผู้โหวต
0.0/0
ใช้ล่าสุดเมื่อ
-
จำนวนการยืม
0
เปิดดู (ครั้ง)
2
เพิ่มไปยังรายการ
0
สงวนลิขสิทธิ์ © 2555, มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ สงวนสิทธิ์ทั้งหมด
ผลการทำงาน
Undefined result.